Nieuws
Home » Nieuws
Zoals ieder jaar was EHBO Leersum natuurlijk weer betrokken bij het bloemencorso
Samen met vrijwilligers van omliggende EHBO verenigingen hebben we twee dagen corso mogen begeleiden. Verschillende EHBO posten werden ingericht in Leersum en daarnaast liepen er nog verschillende teams van EHBO-ers in het veld om bezoekers waar nodig te kunnen helpen.
Gelukkig bleven de letsels beperkt en was het weer een gezellig feest!
Veiligheidsdag Doorn
In Doorn werd ook dit jaar een veiligheidsdag gehouden waar bezoekers kennis konden maken met de verschillende hulpdiensten. Brandweer, politie, ambulancedienst en de provincie waren aanwezig en EHBO Leersum mocht de eerste hulp verlenen aan bezoekers. Ook was er een interactieve informatiekraam aanwezig waar kinderen (en volwassenen) zich mochten laten grimeren door een van onze lotussen en was er de mogelijkheid om paspoparmen te verbinden. Een leuke en gezellige dag waar we goed in beeld zijn gekomen!
Hulp bij Brandweer vaardigheidstoetsen voorjaar 2023
Afgelopen winter zijn wij benaderd door de Brandweer Leersum. 
Het algemeen brandweer wedstijd comité bevordert de vakbekwaamheid van de Nederlandse brandweerkorpsen door het organiseren van vaardigheidstoetsen.
Dit jaar was de brandweer Leersum aan de beurt om deze wedstijden te organiseren en daarbij hebben ze ons gevraagd te assisteren met een aantal hulpverleners.  
We hebben een leuke en leerzame dag gehad met elkaar.